راکت «الکترون» شرکت فضایی «راکت لب» 13 ماهواره مکعبی ناسا را در مدار قرار داد

"راکت لب" بازار پرتاب ماهواره‌های کوچک را هدف قرار داده است و این بدان معنی است که این شرکت هزینه‌های پرتاب را برای مشتریانی که محموله‌های سنگینی ندارند، به طور چشمگیری پایین می‌آورد.

یک شرکت نوپای فضایی دو راکت تجاری پرتاب می‌کند (+تصاویر)

استارتاپ فضایی "راکت لب" اعلام کرد دو تاسواره جدید را در بازه کمتر از دو ماه به فضا خواهد فرستاد. هر دو ماموریت از پایگاه فضایی شرکت مستقر در نیوزلند پرتاب خواهند شد.

سه نوع ماهواره بومی در دست توسعه و ساخت است

درآمد سالیانه فروش تصاویر ماهواره ای و خدمات ارزش افزوده آن نزدیک به چهار میلیارد دلار است که این رقم در سال های آینده به حدود 150 میلیارد دلار افزایش خواهد یافت.

14 بهمن، روز ملی فناوری فضایی/پروژه‌های فضایی که در انتظار تحقق وعده‌ها هستند/9 ماهواره کشور که در انتظار پرتاب قرار دارند

14 بهمن ماه روز ملی «فناوری فضایی» است و در حالی سال جاری (1396) به استقبال این روز می‌رویم که برخی از دستاوردهای این حوزه در انتظار توجه بیشتر مسوولان هستند.

تحول در ماموریت‌های فضایی با نسل جدید ماهواره‌های کوچک ناسا/ «دلینجر» راه را برای «ماهواره‌های مکعبی» مطمئن‌تر هموار می‌کند

ماهواره دلینجر (Dellingr) که ابعاد یک جعبه کفش را دارد و در تاریخ 20 نوامبر از "ایستگاه فضایی بین‌المللی" به مدار نزدیک زمین پرتاب شد، نه تنها برای انجام عملیات علمی بلکه برای نشان دادن امکان تولید ماهواره های مکعبی قدرتمند و قابل اطمینان با میزان شکست کمتر، طراحی می‌شود.

نمونه پروازی «ماهواره مکعب ایرانی» ساخته می‌شود

«ساخت ماهواره مکعب ایرانی ابتدا به عنوان یک مسابقه دانشجویی درنظر گرفته شد اما قرار است پس از طراحی و ساخت نمونه مهندسی این ماهواره توسط دانشگاه‌ها، یک نمونه پروازی از این ماهواره نیز ساخته شود».

مسابقه ماهواره دانشجویی مکعب ایرانی، زمینه‌ساز همکاری‌های بین‌المللی

این مسابقه به لحاظ همکاری بین‌المللی در مدار قرار گرفتن ماهواره ساخت ایران توسط اپسکو (APSCO) اهمیت دارد. همچنین طبیعتا این مسابقه برای دانشگاه‌ها و دانشجوهایی که در این زمینه فعالیت می‌کنند نیز حائز اهمیت است.

جایگاه ایران در صنعت ریزماهواره‌ها از دیدگاه رئیس مرکز ملی فضایی ایران

به گفته منطقی، می‌توان با شبکه 24 ماهواره 100 کیلوگرمی همان نتیجه‌ای را دریافت کرد که از ماهواره 7/2 تن می‌توان گرفت، چشم‌انداز دنیا در دو دهه آینده به این سمت پیش می‌رود که افراد می‌توانند ماهواره شخصی داشته باشند و بوسیله موبایل خود آن را کنترل کنند.

نخستین ماهواره غنا وارد مدار زمین شد

این ماهواره مکعبی کوچک که تنها یک کیلوگرم وزن دارد، حاصل پروژه‌ای دو ساله است که 40 هزار پوند هزینه داشته است و برای رصد خطوط ساحلی غنا و آغاز ماجراجویی‌های فضایی این کشور مورد استفاده قرار خواهد گرفت.

تلاش امارات برای پرتاب ماهواره‌ی مکعبی نایف 1 به فضا (+تصاویر)

مرکز محمد بن رشید و دانشگاه آمریکایی شارجه با همکاری یکدیگر و در ماه جاری میلادی ماهواره‌ای مکعبی به نام «نایف ۱» را به فضا پرتاب خواهند کرد. فعالیت های امارات برای ساخت ماهواره و فضاپیما از دو سال قبل به طور جدی آغاز شده و کلیه آزمایش‌های مربوط به ماهواره «نایف ۱» بر روی زمین با موفقیت انجام شده تا این ماهواره برای پرتاب به فضا آماده شود.

تبلیغات
ایران سرور - خرید هاست دامین سرور هاست ابری
فناوری چاپ سه‌بعدی - پرینت سه‌بعدی در هوافضا - پرینتر سه‌بعدی
پهپاد - ربات پرنده - کوادکوپتر - مولتی کوپتر - درون
خودرو پرنده - ماشین پرنده- تاکسی هوایی - ایر تاکسی - خودرو هوایی - اتومبیل پرنده
فهرست پادکست‌های مرتبط با هوانوردی، فضا و هوافضا
صفحه اینستاگرام پورتال هوافضای ایران (ایران هوافضا)
کانال تلگرام پورتال هوافضای ایران (ایران هوافضا)
کتاب دانستنی های علم پرواز - علیرضا علی حسینی - دیجی کالا
کتاب پرواز، تاریخ کامل هوانوردی
مرجع کامل سنسور ها، ابزار دقیق و سیستم های اندازه گیری
دیکشنری هوانوردی و هوافضا چکاوک
فهرست کانال‌ها و گروه‌های هوافضا و هوانوردی ایران در تلگرام
دیوار هوافضا
ایران سرور - خرید هاست دامین سرور هاست ابری
دستیار هوش مصنوعی AvalAi